REZERVACIJE: johann.franck@johannfranck.hr
REZERVACIJE: 091 7838 153

Franck Kava

Franck je počeo ispisivati svoju dugu povijest i bogatu tradiciju prije više od 120 godina. Franckova priča seže u 1827. godinu kada je mladi i ambiciozni njemački poduzetnik Johann H. Franck prvi put uspio ljekovitu biljku cikoriju preraditi u kavovinu.

 

Ime Franck danas je sinonim za vrhunsku kvalitetu, a brojne generacije odrastale su uz Franckove proizvode. To vrijedno naslijeđe kvalitete Franck uspješno spaja s dinamikom modernoga poslovanja, inovativnim pristupom i naprednim tehnološkim procesima.

 

Kavana Johann Franck je mjesto na kojem će istinski ljubitelji kave prije svega uvijek moći popiti majstorski pripremljenu šalicu svog omiljenog napitka u širokom izboru aroma, mirisa i okusa. Bogati i raznovrsni svijet kava predstavljen je kroz jedinstvenu ponudu probranih „single-origin specialty“ kava iz različitih zemalja uzgoja. Ujedno, Johann Franck poseban je po tome što gosti mogu uživati u izboru mljevenih kava pripremljenih na način kako se kuhaju u domaćinstvu.

 

Kultura ispijanja, umjetnost pripreme te istinskog uživanja i osjetilnog doživljaja kave centralna je tema dnevne ponude i programa Johanna Francka.

 

Više o kompaniji Franck možete saznati na internetskoj stranici www.franck.eu.